Ta till vara på MC och Moped

På sommaren är det gött att ge sig ut på vägarna med mc:n, att känna vinden i ansiktet och höra ljudet av en motor som spinner, finns det något bättre? Ja det gör det faktiskt, och det är vetskapen att ens mc eller moped om man har det tas omhand av professionella på ett professionellt sätt. Jag tänkte nu berätta om hur en mc verkstad i Borås gjorde mitt mc liv så mycket enklare. Till att börja med ska jag säga att jag bor i lägenhet och saknar därför ett garage att husera mc:n på vintern eller när jag är bortrest. MC Team1, som mc och mopedverkstaden heter är en verkstad som inte bara utför mc service, utan också erbjuder vinterförvaring av ens mc eller moped. Då jag länge har försökt hitta en bra mc och mopedverkstad i Göteborg var MC Team1 som en gudagåva, då jag nu också jobbar i Borås och behöver därför inte tänka på den extra pendlingen mellan hem och verkstad. Så om ni har en mc eller moped som ni vill ställa in i värmen under vintern eller helt enkelt bara vill få en grym service som innehåller allt från dynojet till byte av olja så rekommenderar jag starkt mc och mopedverkstaden MC Team1.