Gammal kärlek till Ford Mustang rostar aldrig

Gammal kärlek till Ford Mustang rostar aldrig det är Lennart Ribring 97 år ung ett livs levande bevis för, han är världens äldsta ägare till en Ford Mustang, eller i alla fall världens äldsta köpare av en ny Ford Mustang 2015. Bilen han har köpt är en Mustang GT Fastback, det är dock inte Lennarts första bil av detta slag, redan på 60-talet köpte han sin första Mustang och den gången var det en vit hardtop. Det var Ford Sverige som fick upp ögonen för Lennart när han kliver in i butiken och köper och en ny muskelbil av detta slag, nyfikenheten väcktes och huvudkontoret i Tyskland kontaktades och de ville genast skicka ett kamerateam för dokumentera det hela.

Nu när det börjar mörkna ute landet så vill bara tipsa om att det viktigaste är att se ordentligt när man kör. Nu har väl dom flesta muskelbilsägare parkerat v8:an och tagit fram vinterbilen. Här finns: bra och prisvärda extraljus! Ett annat tips för oss ungdomar som blivit lite mognare är att köpa barnskor till sina ofödda barn, nästan lika viktigt som vinterdäck till bilen. Är man liten behöver man bra support under fötterna, annars slutar det med huvudet rätt ner i sanden eller asfalten.

Kommentarer är stängda.