Var tionde väg i mycket dåligt skick – Enligt Transportföretagen

Jag såg nyss nyheten om att var tionde statlig väg i Sverige är i mycket dåligt skick, som publicerades på Aftonbladet. Jag har alltid varit intresserad av bilar och motorsport, och är särskilt intresserad av vägarbeten som påverkar säkerheten när man kör bil.

Jag bor i en mindre stad där många av vägarna är i dåligt skick, och det är såklart inte bra. Enligt Transportföretagen som gjort analysen av Trafikverkets vägar, så är det dock så att det är ännu värre på andra ställen.

Jag har alltid älskat att köra bil och är särskilt intresserad av jänkare och motorsport. När man kör så är det viktigt att vägarna är i god kondition för att man ska känna sig säker och ha en behaglig körning. Med tanke på att det är var tionde statlig väg som är i mycket dåligt skick så är det inte särskilt förtroendeingivande.

Jag hoppas att Trafikverket får mer pengar till att åtgärda vägarna. Jag skulle vilja att alla vägar som är i dåligt skick fick åtgärdas så att det blev en säker körning för alla som kör på dem.

Det är väldigt viktigt att Trafikverket får tillräckligt med pengar för att kunna åtgärda vägarna och att vägarna får återställas till ursprungligt skick. Det är inte bara bilar som kommer att dra fördel av det, utan också människor som vandrar och cyklar på vägarna.

Jag kommer att följa utvecklingen av situationen med vägarbeten noga. Det är viktigt att det får åtgärdas så att alla kan känna sig säkra när de kör på vägarna.

Läs mer om artikeln här: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/KneB06/var-tionde-vag-i-mycket-daligt-skick

Kommentarer är stängda.