Bra att söka efter delar

Att köra släpvagn med Ford Mustang genom Sverige är jäkligt gött. Men om man ska kunna åka runt i Sverige behövs det att man ha rätt delar till släpvagnen, till exempel rätt däck, rätt axlar och rätt belysning, med mer. Just belysning är det nog många av oss som börjar tänka på nu, det börjar ju närma sig mörkare dagar. Om ni inte redan har en duktig och erfaren mekaniker som hjälper en kan ni göra som jag alltid gör, söka efter hjälp. Då jag ofta är ute med Mustangen, kan jag inte alltid besöka samma mekaniker, om jag då måste byta ut delar, söker jag efter det. Jag skriver till exempel Valeryd Larv eller något liknande, det viktiga är iallafall att stadsnamnet kommer med.

Detta tricket fungerar på alla sorters tjänster, ”Elman Borås”, ”Snickare Kungsbacka”, ”Möbelexpert Stockholm”, leder alla till flertalet resultat med olika företagsnamn och deras tjänster.

Att kunna hitta olika biltjänster och andra tjänster enkelt på nätet har gjort livet på vägarna så otroligt mycket lättare. Innan när alla telefonnummer bara fanns i en tjock bok, var man tvungen att söka upp någon i den staden som hade just deras lokala bok, bläddra och hoppas på att det fanns någon som kunde hjälpa en. Tur att den tiden är sedan länge över.