Allt inom jakt och fritid hos Jägarliv

Gillar du utomhusliv och tillbringar mycket tid ute i skog och mark? Då vill jag tipsa om en bra webbshop – jagarliv.se. Du hittar allt inom jakt och fritid hos Jägarliv. I deras enorma webbshop finns allt du kan behöva om du är jägare, vandrare, fritidsfiskare eller bara tycker om att vara ute i naturen.

Tält, sovsäckar, ryggsäckar, stormkök, pannlampor, friluftskläder, jaktkläder, fiskespön. Ja listan på det du kan köpa hos Jägarliv kan göras lång.

Utrustning hos Jägarliv

Som sagt, jägarliv har det mesta för jakt och fritid. Oavsett om du ska ut och campa eller göra en dagsutflykt i skogen så hittar du det du behöver hos dem. Och allt till ett riktigt bra pris.

Själv är jag ute och vandrar nästan varje helg och jag har köpt det mesta av min utrustning från jagarliv.se. Stormkök, pannlampa, ryggsäck och sittunderlag kommer från dem. Och jag är jättenöjd med både varorna och den service jag fått.

Kläder hos Jägarliv

Jägarliv har också ett stort sortiment av fritidskläder som kan användas för allt utomhusliv. Välj vad du vill – Skaljackor, friluftsbyxor i stretch, fleecetröjor, underställ, strumpor, mössor, vantar och underkläder. Allt hittar du hos dem. Dessutom behöver du inte betala så mycket för din klädsel.

Jag köpte ett helt friluftsset med både byxa och jacka och det har varit till belåtenhet. Jackan är av skaltyp och har gott om praktiska fickor. Byxorna är i fyrvägsstretch med förstärkningar över knä och rumpa. Modellen är bekväm och designen modern. Jag betalade inte mer för hela stället än vad jag hade fått betala för bara byxorna om jag köpt ett ”välkänt” märke.

Oavsett om du ska ut och gå med hunden, göra tuffa fjällvandringar eller delta i älgjakten så fungerar deras kläder. Jackor med många praktiska fickor som är vattentäta och samtidigt andas. Byxor med vattenskydd och bra ventilation som också har praktiska fickor. Ja, allt det hittar du hos Jägarliv.

Kommentarer är stängda.