Välj en elcykel med attityd

Letar du efter en elcykel med attityd, innovation inom design och som funkar året runt? Då är det Wafabike du skall vända dig till. På https://wafabike.se/ finner du en mängd olika elcyklar som verkligen är någonting utöver det vanliga.

Med konceptet att anpassa sina cyklar till att fungera oavsett väder och klimat är de flesta av deras cyklar därför utrustade med extra breda hjul och kallas därefter för fatbikes. Dessa är alltså anpassade till att ta sig fram i alla de olika väderförhållanden och terränger vi kan tänkas ha här i våra nordiska förhållanden, vare sig du vill cykla i stadsmiljö eller i skogen.

Miljövänliga, innovativ design och specialtillverkade cyklar

Wafabikes elcyklar är inte bara ett miljövänligt alternativ utan också skapade med otrolig innovativ design där retro och vintage har präglat cyklarnas utseende då grundaren var trött på den klassiska Svenssoncykeln som inte gick att använda året runt och i olika terränger.
På så sätt sticker en elcykel från Wafabike verkligen ut från den traditionella elcykeln och är någonting helt annat mot vad man tidigare sett – en elcykel med attityd helt enkelt!

En cykel skapad efter just dina önskemål och behov

Vill du beställa din egen cykel från Wafabike på nätet gör man det via https://wafabike.se/ och vill man testa de alla olika modellerna för att se vad som passar just dig bäst är man välkommen att göra detta vid deras showroom som finns beläget i Borås. Vad som gör cyklarna om ännu mer unika är att för varje cykel som beställs, bygger Wafabike dessa för hand och anpassar efter kundernas önskemål.

Så om du är trött på de vanliga gamla Svensson-cyklarna som inte riktigt håller måttet för dina behov och vill ha en miljövänlig, åretruntcykel med attityd är en cykel från Wafabike det absolut hetaste tipset!